22:17

yooo!!
 
idag var min första praktikdag. de gick bra. jag kasta en vas i golvet samt cutta mej två gånger. ajaj. men har också fått göra lite tulpan buketter varav en blev köpt. det var skoj! 
tänkte inte prata så mycket om blommor faktiskt. men visar en bild på en tulpanbukett jag gjorde till catharina som fyllde år i fredags. och skulle ha fest i lördags men tyvärr fick influensan. så nu pryder den här buketten vårat röriga kök istället. (städade på bordet innan kortet togs. nu är de stöktigt igen) (han man inte köksbord till för att lägga saker på?)
 
 
 
vad var de jag tänkte skriva om egentligen? ...................... . ..  . . . .... okej. förstår egentligen inte varför jag skulle skriva om de. men ja. jag kolla på lite dansvideos på youtube. för är de något jag alltid velat och verkligen skulle vilja vara grym på så är det att dansa. alla möjliga typer utav dans. ser så jävla härligt ut. 
 
 
 
så fiiint
 
 
 
 

och så coolt! jappjapp. 

ville bara säga de. sådär. ni kan ju kolla musikvideon pink - try. den är fantastisk. 
annars så ska jag börja träna i morgon. på worldclass. har köpt nya kläder, skor och vattenflaska (viktigt) så i morgon ska jag och linn som ska bli min träningskompis köra bodycombat. har kört de förut fast då var de på folkhögskolan. men de var sjukt kul. dock hade jag bättre kondis då. jag sa till linn att om hon skämdes så var de okej ifall hon sakta flyttade till andra sidan salen. kommer antagligen ligga och spy och få en stroke typ. ja, men är pepp! hoppas jag är de efter i morgon också. 
 
puss hej

2013-03-04 | 22:17:00 | vardag | 1 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» emina

Hahahahh "det är okej om du sakta rör dig till andra sidan av rummet". Äsch kör i ditt tempo, ingen bryr sig. You goo giiirl! (viftar med cheerleadin puffarna)

2013-03-11 // 14:00:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback