15:38

tjollahopptjollahej
 
 
som vanligt, dålig aktivitet. men seriöst. ni är ju typ sämst. skriver värsta uppenbarelse inlägget. och får en kommentar typ 2 veckor senare. om jag bara ville skriva och sket i om någon läste eller kommenterade skulle jag väl skriva i någon trött dagbok eller nått. så ja. 
 
vad har hänt under 2013 då? ehm. ja. haha. eh. ja, jag har kommit in på en utbildning. blandade känslor. ska fortsätta söka jobb som jag vill ha och börja jobba om de skulle bli så. vill tjäna big money! 
 
jag och isabelle fick låna en bil hemifrån mamma i två veckor. fy faaaan. vad skönt det var. vill verkligen ha en bil nu. helt kasst att inte ha bil faktiskt. 
förra veckan var vi på gotland i en vecka. körde en hel del bil där också. sjukt frustrerande. idioterna varken sandar eller saltar. så vägarna är helt jävla bullriga och sjukt hala. vi spelade buzz typ hela veckan. kändes lite uttjatat efter ett tag. men trevligt! påvägen hem var båtjäveln full. så först satt vi i en smutsig gång på golvet. sen vid ett litet bord. var ungar som skrek överallt, var sjukt trött och uttråkad och på toppen av det så gunga båtjäveln sönder så kändes som jag skulle spy så fort jag rörde mej. (y)
 
jappjapp. och egentligen skulle vi åkt på tallin kryssning nästa helg. men det var fullt. desamma med alla andra kryssningar förutom dagskryssningar den helgen. synd, var sjukt pepp. 
 
gårdagens lycka; isabelle är ledig på alla hjärtans dag 
 
over and out 
 
full och sånt skoj

2013-01-23 | 15:38:00 | vardag | 3 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» Mammi

Mammi blir så glad, så glad när det kommer en liten uppdatering från dig! <3
SeaSick låter inget vidare. Hoppas ni kommer iväg på en kryssning en annan gång.
Det där måste vara en gammal bild, vill minnas att pudellinnet är utrensat.

Pussi Puss!

2013-01-23 // 18:26:23
» Nateieee

Men när är alla hjärtansdag? haha!
plus att när jag läser dina inlägg så hör jag din röst i huvudet, fett kul, haha

2013-01-24 // 06:46:34
» emina

Hejja hejja!(Uppmuntrande kommentarer haha) Skit bra att du kommit in på en utbildning :) Som du söäger kan du ju alltid hoppa av om något toppenjobb skulle dyka upp.

peeewss

2013-01-24 // 12:34:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback