15:33

 
jävla skit dag. 
fett trött och seg. saker som jag lagt undan längst bak i mitt huvud känner för att hoppa fram. 
 
aja, för längsen. alltstå typ ett år sedan tänkte jag skriver ett arg inlägg om saker som stör mej. sen glömde jag de, sen nu har jag tänkte det igen. fast de känns som att de inte spelar någon roll om jag skriver de när typ 15 pers läser min blogg. 
 
fuck it, nu ska jag lägga mej i duschen. puss.
 
korthårig 18åring som tar över halva inlägget
 

2013-01-31 | 15:33:04 | vardag | 2 Kommentarer

15:38

tjollahopptjollahej
 
 
som vanligt, dålig aktivitet. men seriöst. ni är ju typ sämst. skriver värsta uppenbarelse inlägget. och får en kommentar typ 2 veckor senare. om jag bara ville skriva och sket i om någon läste eller kommenterade skulle jag väl skriva i någon trött dagbok eller nått. så ja. 
 
vad har hänt under 2013 då? ehm. ja. haha. eh. ja, jag har kommit in på en utbildning. blandade känslor. ska fortsätta söka jobb som jag vill ha och börja jobba om de skulle bli så. vill tjäna big money! 
 
jag och isabelle fick låna en bil hemifrån mamma i två veckor. fy faaaan. vad skönt det var. vill verkligen ha en bil nu. helt kasst att inte ha bil faktiskt. 
förra veckan var vi på gotland i en vecka. körde en hel del bil där också. sjukt frustrerande. idioterna varken sandar eller saltar. så vägarna är helt jävla bullriga och sjukt hala. vi spelade buzz typ hela veckan. kändes lite uttjatat efter ett tag. men trevligt! påvägen hem var båtjäveln full. så först satt vi i en smutsig gång på golvet. sen vid ett litet bord. var ungar som skrek överallt, var sjukt trött och uttråkad och på toppen av det så gunga båtjäveln sönder så kändes som jag skulle spy så fort jag rörde mej. (y)
 
jappjapp. och egentligen skulle vi åkt på tallin kryssning nästa helg. men det var fullt. desamma med alla andra kryssningar förutom dagskryssningar den helgen. synd, var sjukt pepp. 
 
gårdagens lycka; isabelle är ledig på alla hjärtans dag 
 
over and out 
 
full och sånt skoj

2013-01-23 | 15:38:00 | vardag | 3 Kommentarer

18:41

HALLÅÅÅÅÅÅÅÅÅ! 
 
 
hihi hej alla små fruktmunkar! 
det var längesen, och de kan hända att det blir länge tills nästa inlägg också. 
 
ja, sen sist har de varit jul och vinter och allt såntdär. igår var det nyår som tillbringades på samma ställe som förra året. det var trevligt! 
 
men ja, idag har jag tänkt lite och sånt. nytt år nu blabla. senaste tiden har jag inte varit på sånt topphumör. haft ångest och bara kännt att jag inte orkar ta tag i nått eller så. men nu känner jag mej sjukt pepp. det här året ska fan bli så jävla bra. jag ska ta tag i saker, bli mer hälsosam, utvecklas och växa. jag ska älska mer än att hata. jag ska vara så jävla glad och lycklig. och nu kanske det är dumt att skriva allt här så alla kan läsa allt. ifall jag skulle ge upp, faila or whatever. ja men då får ni fan göra de. inga ursäkter, inga uppskjutningar.
 
ψ
 
 

2013-01-01 | 18:41:18 | vardag | 1 Kommentarer