15:02

sha sha alla snuffizar.


ja.
helgen har som vanligt gott helt jävla för cp snabbt.

fredag: gå upp. köpa spicy hot och äta i sola i parken några timmar. as mys. sen hem. sen gick vi och myste på grändens ute servering, lovley. sen pitchers, satt ute. börja cp regna på typ en sekund. sprang in. gick till premiärkvällen av world of beer. trevligt. vet inte vad som hände men det blev väldigt billigt. efterfest. var pirat vilketvresulterade att jag somna. isabelle hade redan somnat. vakna av att alla gått hem. men innan dom gick la dom in allt i kylen. alltså allt. dammsugare, kaktus, brödrost, knivblock, dvd filmer, vattenkokare (med vatten i så nu är de en sjö av vatten där i) och ja, typ allt annat man kan hitta. om man inte hittar något så går man helt enkelt till kylen och hittar det där!

lördag: vakna. gå till rocklunda på marknad. ytterst trevligt må jag säga. isabelle var för snäll och jag fick massa fina grejer <3 och jag fick en giraff av kai. jag har döpt han till sune, han är jättesöt. åka hem. vila. sen åkte vi till landet till catharina och grilla och hade de trevligt!

jaaa, trevlig helg

oj, hur gjorde jag texten stor...?????????

ingen nytta gjord dock. på tisdag kväll ska allt vara nerpackat och klart för att flyttas på onsdag
städa hela lägenheten på torsdag. hämta nycklar och lämna nycklar på fredag innan 12.00 för att sedan flytta in grejerna i vår lägenhet.
om vi säger såhär så ser de inte alls ut som att vi ska flytta om tre dagar. suck..

och så har jag inte ens fattat att om en vecka kommer vi bo i en helt annan lägenhet. hmm..

 

 

pusshej


2012-05-27 | 15:02:36 | vardag | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback