14:50

blööh.

kan de inte bara bli sommar, sol och varmt. typ nu? så jävla trött på denna kalla, mörka jävla årstid.
allt är bättre på sommaren, även om allt är skit så är de ändå bättre på sommaren.

jag är så jävla trött på att vara arbetslös. trött på arbetsförmedlingen. bästa handläggaren ever som inte svarar på mejl på en vecka. går ju bara och väntar på att han ska höra av sej och vara pissed och skälla ut mej. men vad ska man göra. får väl skylla mej själv.
känns så sjukt jävla hopplöst. typ alla jobb som finns på platsbanken lever jag inte upp kraven till.
var på gruppintervju förra veckan, där hade jag erfarenhet av typ allt dom sökte. cafe, mat, severing, alkohol, barn. synd bara att de inte var de dom sökte egentligen, utan en skådespelare. vilket jag sannerligen inte är. ja, jag är bitter. love life.
orkar ingenting. ibland blir jag typ fett pepp, bah "nu ska jag söka jobb" så söker jag typ ca 5 st. sen bah nej. ger jag upp typ.
och jag är lite smått trött på folk som påpekar att jag inte gör tillräckligt typ. och dem flesta som säger de är folk som jobbar heltid.

de är inte så jävla lätt, längsta anställningen jag haft är typ 5-6 veckor. har liksom aldrig haft ett riktigt jobb. snart suttit hemma i typ två år. visst, typ de första året var jag typ fett down och sökte inte ett skit.
men att snart mer eller mindre suttit hemma i två år (förutom sommarjobb och praktik (värdelös praktik)) så är man inte så jävla hoppfull direkt. blööh. ja, jag vet. jag är fett sorglig och sitter och gnäller och tycker synd om mej själv.

och utbildningar som är "gratis" är tråkiga. dom som är roliga kostar typ 50-80 tusen. mmmm..
ja, jag är fortfarande bitter.


varför skriver jag ens på den här bloggen för? ingen som läser den ändå. eller jo, förra inlägget hade jag runt 30 besökare. men ingen kunde ens kommentera hej eller nånting. (är fortfarande bitter)

pusshej.


tur att jag är snygg iaf
fuck you aaallll


2012-02-15 | 14:47:49 | vardag | 5 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» ahlix

hej bitterfitta :)

2012-02-15 // 15:34:54
» sandra

du kommer hitta ett jobb, ibland måste man dock börja på botten för att komma upp längre till det man vill ha. Annars skulle nog inte många jobba som städare eller på ICA xD

2012-02-15 // 16:16:19
» nate

du gör så gott du kan helt enkelt :) jag fick jobb när jag minst anade det. och ja du är snygg du :D

2012-02-15 // 18:38:07
» Carina

Det fixar sig alltid, det löser sig nog.

2012-02-15 // 20:38:54
» emina

Det är bara att hålla hoppet uppe, snart dyker ett fin fint jobb upp för dig :) (om du inte vill överväga att satsa på en dyr utbildning hihihi)tråkigt att man inte fick komma och beställa mat av dig på rullskrisdkor haha... :(

2012-02-15 // 21:07:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback