ett försökt

Okej, nu ska jag satsa på min blogg. Jag ska börja skriva med stor bokstav i början av mening osv. (jag failade redan på den andra meningen) 
Jag tänker lite att jag kommer bli något utav ett bloggmirakel. Så nu ska jag göra nått bloggigt och göra en "hiss & diss" lista. Fast fick nu en bra ide att jag döper den till hiss och piss istället!  
 
 
 
 
hm, vad ska jag hissa då. JOO!
 
  • jag hissar tv serien modern family! så jävla rolig!! brukar ha sjukt svårt för serier, de måste typ vara bra från första kvarten, och det var den här! så kolla på den! 
 
 
 
som ni kanske fattat så kommer de vara med piss än hiss. 
 
  • filmen prometheus. seriöst, vad ni än gör. sett er inte och kolla på den, läskigt dålig film. och även om ni tycker om flippade, långtråkiga, konstiga ailien filmer så är även noomi rapaces insats i filmen bara sjukt pinsam. riktigt dålig. och bryr ni inte om skådespelet heller så har jag inget att säga till er, ni är förlorade
 
  • sneakers med kilklack? så jävla fula. har inget mer att säga om de. 
blä
 
dock så är jag helt såld på dom här kängorna med kilklack
come to mama!
 
 
det var min fina lista. om jag ska vara ärlig så har jag nog redan tröttnat på de här så kommer nog inte bli något blogg mirakel. men skorna tar jag.
 
 
 
 
 
 
 

2012-09-21 | 15:24:00 | vardag | 1 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» Ahlix

Haha ..och där försvann motivationen igen. påminner om mig med pluggandet. kommer igång och läser typ en mening sen dampar jag. skor <3

2012-09-21 // 15:29:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback