15:07

untzuntzuntz
 
 
helgen har varit mys! i fredags lunchade jag och isabelle på stan och fixa lite. samt en dålig chailatte på waynes. (efter egen undersökning då jag prövat chailatte på diverse stället så är espressohouse helt enkelt the one and only) och BTW!! jag må va typ sist med chailatten, men jag är typ först med chaimilkshaken???? MHMM, de har ni inte testat va. nej jag misstänkte väl de, och kan tala om för er nollor att den är UNDERBAR!!! 
 
jaja, efter jag och isabelle varit på stan åkte jag till flens. men först skulle min biljett fastna i automaten så jag fick stressa vid kudtjänst sen springa till tåget. att de alltid ska vara NÅTT med sj. seriöst. jag hoppas inte att någon tycker om sj. sämst. 
 
sen myste jag hos mor i fredags. jag och stefan kolla film. mamma sov. 
lördagen åkte vi till oxelösund för 22 & 2 års kalas. det var trevligt. och min syster hade bakat massa gott. efter  de andra gästerna gått åkte vi och åt snuskig pizza. OCH varför ska man äta upp den där snuskiga jävla pizzan som inte ens är god så man mår illa efteråt? helt ologiskt. sedan lekte vi av oss snuskig pizza i lekrummet sedan lekpark. väl hemma kolla jag och mamma på gamla kort. mys <3 söndag gjorde jag brushetta (?) till frukost, alltid gott. sen hem. tåget var sen SJ ♥ myste med isabelle innan hon åkte till jobbet. satt. åkte till alex. lekte med catspian och åt frukost. ja. 
 
det var den helgen. 
 
kan någon plantera ett intresse för träning i mitt huvud? typ.
 
kul bild på oss. jag tycker den är kul iallafall
 
 

2012-09-17 | 15:07:20 | vardag | 1 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» Emina

Ruuligt. Ja jag hatar också sj, det gör alla!

Med träning: sätt upp ett mål varje vecka vad du ska göra med tider och så, då blir det lättare :) Skulle gärna kunnat gått typ långpromenader med dig men bor ju inte i Västerås buhu

2012-09-17 // 17:09:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback