ett försökt

Okej, nu ska jag satsa på min blogg. Jag ska börja skriva med stor bokstav i början av mening osv. (jag failade redan på den andra meningen) 
Jag tänker lite att jag kommer bli något utav ett bloggmirakel. Så nu ska jag göra nått bloggigt och göra en "hiss & diss" lista. Fast fick nu en bra ide att jag döper den till hiss och piss istället!  
 
 
 
 
hm, vad ska jag hissa då. JOO!
 
  • jag hissar tv serien modern family! så jävla rolig!! brukar ha sjukt svårt för serier, de måste typ vara bra från första kvarten, och det var den här! så kolla på den! 
 
 
 
som ni kanske fattat så kommer de vara med piss än hiss. 
 
  • filmen prometheus. seriöst, vad ni än gör. sett er inte och kolla på den, läskigt dålig film. och även om ni tycker om flippade, långtråkiga, konstiga ailien filmer så är även noomi rapaces insats i filmen bara sjukt pinsam. riktigt dålig. och bryr ni inte om skådespelet heller så har jag inget att säga till er, ni är förlorade
 
  • sneakers med kilklack? så jävla fula. har inget mer att säga om de. 
blä
 
dock så är jag helt såld på dom här kängorna med kilklack
come to mama!
 
 
det var min fina lista. om jag ska vara ärlig så har jag nog redan tröttnat på de här så kommer nog inte bli något blogg mirakel. men skorna tar jag.
 
 
 
 
 
 
 

2012-09-21 | 15:24:00 | vardag | 1 Kommentarer

14:25


okej vi kör en sån här blogglista då eftersom jag verkar tycka de är så himla kul (: 

 

Namn: Eva Izabella Skogg

Ålder: 22

Längd: 173-4 tyyyp, olika varje gång. Krympa lite kanske

Skostorlek: för stort );

Född: På e Eskilstuna bb. Men bodde i ett dött sjukhus i strängnäs skogar ):

Bor:  awesome storstaden västerås där de finns så mycket att göra så man inte kan välja (speciellt nattklubbar)

Gör just nu: sitter i sängen och fyller i en blogglista faktiskt. Hade ingen aning

Vad är du rädd för: typ allt? SPINDLAR, chippar, smuts, mat som legat mot metall, larver och ägg, listan kan göras lång. Om ni vill kan jag göra en lista på dej jag är rädd för istället för en sån här?

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: att jag har börjat ta i disktrasor. Haha nejdå. Men de är väl ganska praktiskt. Jag vet inte faktiskt, känner mej inte så jävla awesome idag och minns inte vad jag brukar dra till med på jobbintervjuerna. Men något som är bra är att jag är öppensinad oftast. Och när jag är glad brukar de oftast smitta av sej tror jag,.

Det roligaste jobbet du haft: Åhåhååå, jag har haft så många roliga jobb under mina år ska ni veta! Nej, har aldrig haft ett riktigt jobb. Men roligast var nog när jag och alex jobbade på björnön. Fast vi satt jag mest och dansa, sjöng och spela data spel. Och åt. Men det var kul!

När tog du ditt körkort: Uhm, typ oktober 2008 tror jag. Grymt stolt över mitt körkort ska ni veta.

När grät du senast: min själ gråter hela tiden. Lol

När skrattade du senast: Jag vet inte faktiskt, igår skratta jag en hel del iaffff!!!!!!!

Vem åkte du bil med sist: Pudding, hand var så glad att träffa sin elaka styvmor.

Vad köpte du när du drog ditt kort senast? oj, måste kolla! Brb. Ica pettersberg. Seriöst, hatar ica pettersberg. Så fort jag kommer in dit går jag in i något slags zombie mode…

Vem åt du mat med sist: Pudding

Vem sov du hos sist: Mamma förra helgen!

Vem sov hos dig sist: Isabelles mor och pudding

Vad var du rädd för när du var liten: att jag var adopterad.

Vad ville du, som liten, bli när du blev stor: jag vet inte, alltså ville bli nått nytt varje vecka typ. men delfinskötare var väl de som mest typ. som alla andra.

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: men va, ofta jag vet, för mycket. säkert 100 gånger.

Värsta smärtan du råkat ut för: oj, jag har ju gjort illa mej så mycket. brände upp mitt ansikte en gång, det gjorde ont, när jag fick ryggskott gjorde sjukt ont, alla jävla ben jag stukat, spruckit, bedövningssprutan innan man ska sy gör sjukligt ont.

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: när jag hittade en ny shot efter jag supit sönder tequilan. 

Något som gjort dig riktigt förbannad: min töntiga fjantgranne!!

Dold talang: har så sjukt många talanger ska ni veta. Men skulle nog vilja säga att mitt drakskrik är det mest unika, kan även stoppa in hela knytnäven i munnen (har ganska stora händer dessutom)

Vad finns oftast i din handväska: plånbok, telefon, hörlurar, cigg, tampoooons, skräp. Typ.

Har du någonsin tagit eller provat droger: ja, bror väl på vad som räknas. inget tyngre.

Har du piercing eller tatuering: jaaaa, 5 tatueringar (bara, buhu) och 5 piercingar, bara där också, seriöst, just nu är jag nog mer piercing sugen än tattoo just nu, vet 6 piercingar jag vill göra.

Vilket är ditt favoritplagg: hör och häpna så är de nog mina dr denim jeans! Okej, alla kanske inte fattar varför ni ska häpna över de här. Men jag hade aldrig jeans förut, hade typ bara leggins i 2-3 år och spydde på jeans. Nu har jag bott i dom här jeansen i några månader och de börjar gå sönder, har aldrig leggins längre, så ja. Nu vet ni.

Sämsta egenskap: tröttnat på saker snabbt typ och är en aning föööör rastlös kanske.

Ord du använder för mycket: enligt david och isabelle säger jag tydligen hallå?! ofta, aldrig tänkt på de. Svär ganska mycket också.

Vem litar du mest på i hela världen: mamsi

Hur många barn vill du ha när du blir stor: jag vet inte, två kanske tre typ.

Favoritgodis: CHOKLAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Vem ser du upp till: någon som är cool

får jag låna någons katt?
 

 


2012-09-21 | 14:25:00 | vardag | 1 Kommentarer

15:07

untzuntzuntz
 
 
helgen har varit mys! i fredags lunchade jag och isabelle på stan och fixa lite. samt en dålig chailatte på waynes. (efter egen undersökning då jag prövat chailatte på diverse stället så är espressohouse helt enkelt the one and only) och BTW!! jag må va typ sist med chailatten, men jag är typ först med chaimilkshaken???? MHMM, de har ni inte testat va. nej jag misstänkte väl de, och kan tala om för er nollor att den är UNDERBAR!!! 
 
jaja, efter jag och isabelle varit på stan åkte jag till flens. men först skulle min biljett fastna i automaten så jag fick stressa vid kudtjänst sen springa till tåget. att de alltid ska vara NÅTT med sj. seriöst. jag hoppas inte att någon tycker om sj. sämst. 
 
sen myste jag hos mor i fredags. jag och stefan kolla film. mamma sov. 
lördagen åkte vi till oxelösund för 22 & 2 års kalas. det var trevligt. och min syster hade bakat massa gott. efter  de andra gästerna gått åkte vi och åt snuskig pizza. OCH varför ska man äta upp den där snuskiga jävla pizzan som inte ens är god så man mår illa efteråt? helt ologiskt. sedan lekte vi av oss snuskig pizza i lekrummet sedan lekpark. väl hemma kolla jag och mamma på gamla kort. mys <3 söndag gjorde jag brushetta (?) till frukost, alltid gott. sen hem. tåget var sen SJ ♥ myste med isabelle innan hon åkte till jobbet. satt. åkte till alex. lekte med catspian och åt frukost. ja. 
 
det var den helgen. 
 
kan någon plantera ett intresse för träning i mitt huvud? typ.
 
kul bild på oss. jag tycker den är kul iallafall
 
 

2012-09-17 | 15:07:20 | vardag | 1 Kommentarer

18:31

ja okej, jag är lite besviken och bitter.
det finns en festival, som heter tomorrowland, och är i belgien. det är en utav europas största festival med 
ungefär 120 000 besökare. världens störta djs är där. och allt är helt gulligt och coolt och sånt. 
 
har nyss kollat på det här klippet. ja den är 20 min långt men det var de värt. kolla i HD, ja.
 
 
 
nu undrar jag varför jag inte ens vetat om den här festivalen??? iof kanske lika bra eftersom jag inte skulle haft råd och åka dit och skulle varit bitter över de men ändååå. blir lite ledsen faktiskt. :(
 
buhu.
idag har jag trakaserat alex och gosat med henne katt som man kan säga att jag också trakaserade.
 
ja. pusss
 
 

2012-09-12 | 18:31:24 | vardag | 4 Kommentarer

hej, hjälp tack! typ nu.

okej, såhär va!
 
börja bara testa lite grejer i ps vilket 1-2 timmar senare resulterade i att jag gjorde en ny header till bloggen. den som ni ser här nu. det var pilligt och kul och den är snygg. synd bara att blogg.se var tvungen att göra om hela kodmall systemet när de gjorde nytt med allt annat. (eller så är jag gammal och inte fattar ett skit längre)
förut hade jag någolunda koll på hur man gjorde vissa grejer. nu fattar jag inte ett skit. och på designadinblogg.se som jag tagit hjälp av förut har typ inga tutorials på hur man gör med de nya blogg.se. men döööö dååå. 
såå om någon förstår detta bättre än jag och vill hjälpa mej att fixa klart de så de inte ser helt fucked ut får jättegärna de. du kan få en kram och en kaka som tack.
nej men seriöst, så här kan de inte se ut. vill liksom bara få den lite finare. ta bort texten som är i headern och den fula menyn på sidan och texten som är typ 500 mil stor. småfix och så
 
 
 
HJÄLP PLZZZZ
 
 
 
 
PUSS
 

2012-09-10 | 18:50:04 | vardag | 1 Kommentarer