16:18

heeej min älskade lilla bloggeliblogg!!
 
 
nu sitter jag här och sånt. lyssnar på musik och springer och fixar naglarna, ska snart springa och fixa det sista. sjukt snyggt nagellack! det är så underbart väder ute, love it! hihi
 
 
jaa, i helgen ska jag nog på halloween fest, eller ja. jag ska ju de, eftersom jag nyss beställde min outfit. så hoppas den kommer till helgen annars känns de hela rätt meningslöst. sen är det dilemmat om jag ska köpa dyra linser eller inte? har aldrig använt linser förut, är de svårt att sätta i och så? gör det ont? jag brukar peta och ta i mina ögon då och då så är liksom inte känslig i ögonen så att säga. vore väldigt grymt med linser. hmm....... 
 
i helgen träffade jag braten emina, det var på tiden, och alex också. vi åt och snacka skit. som vanligt. och prata om katter. 
var även på bondkväll i fredags. alla skulle vara något bondigt, alltså typ bond (kostym) eller bondbrud (klänning eller nått classy shit) som alla var, förutom en som var skurk. ja, filmen var inte så bra. tycker jag. jag hade inga speciella förväntingar om den eftersom jag inte sett någon innan typ men den var under mina förväntningar, ja. 
 
WIIIE. 
 
är det sommar snart? ja, kankse. vi kanske snart är australien. förhoppningsvis.
 
 
liten tjej från våren 09, då smink började bli lite mer än kul
nu är det bara lagom kul, behöver finna min inre passion

2012-10-29 | 16:18:47 | vardag | 2 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» Mammi

Hej på dig på bloggaliblogggen!
Ja vi vill se mera smink.
Bondtema inte samma som bondetemad alltså?

2012-10-29 // 19:33:34
» emina

Linser är sjuuukt svårt att sätta i. Tycker jag iaf. Sist srog jag ocg grät och förstörde sminket och det slutade med att en annan fick hjälpa mig och jag skrek "ÄR DE IIIII NUUUUU???" varav de inte var det under de första 5 försöken. Typ. Blir ännu roligare närm an är full och kommer hem och ska få ut dom.

Ja, gör mer smink! Det är ju kuligt. PS: Kort hår du ser ut att ha på bilden?

2012-10-31 // 10:32:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback