16:18

heeej min älskade lilla bloggeliblogg!!
 
 
nu sitter jag här och sånt. lyssnar på musik och springer och fixar naglarna, ska snart springa och fixa det sista. sjukt snyggt nagellack! det är så underbart väder ute, love it! hihi
 
 
jaa, i helgen ska jag nog på halloween fest, eller ja. jag ska ju de, eftersom jag nyss beställde min outfit. så hoppas den kommer till helgen annars känns de hela rätt meningslöst. sen är det dilemmat om jag ska köpa dyra linser eller inte? har aldrig använt linser förut, är de svårt att sätta i och så? gör det ont? jag brukar peta och ta i mina ögon då och då så är liksom inte känslig i ögonen så att säga. vore väldigt grymt med linser. hmm....... 
 
i helgen träffade jag braten emina, det var på tiden, och alex också. vi åt och snacka skit. som vanligt. och prata om katter. 
var även på bondkväll i fredags. alla skulle vara något bondigt, alltså typ bond (kostym) eller bondbrud (klänning eller nått classy shit) som alla var, förutom en som var skurk. ja, filmen var inte så bra. tycker jag. jag hade inga speciella förväntingar om den eftersom jag inte sett någon innan typ men den var under mina förväntningar, ja. 
 
WIIIE. 
 
är det sommar snart? ja, kankse. vi kanske snart är australien. förhoppningsvis.
 
 
liten tjej från våren 09, då smink började bli lite mer än kul
nu är det bara lagom kul, behöver finna min inre passion

2012-10-29 | 16:18:47 | vardag | 2 Kommentarer

17:55

tjollahopp tjollahei! 
 
 
gillar att folk är inne här varje dag, fast jag aldrig uppdaterar. eller så säger blogg.se bara de för jag ska känna mej unik. vad vet jag?
 
öhm, när skrev jag ens senast? ah juste, de var mitt über seriösa inlägg för snart en månad sen..!
strax efter de så fyllde min kvinna år och jag bakade massa. tårtor. har nog aldrig gjort egen tårtbotten själv innan. så skulle göra de, men varför göra en helt vanlig när man kan göra en spejsad? jag gjorde de, men de gick bra, vet nog bättre till nästa gång ifall jag ska göra en. isabelles släkt uppskattade fikat mycket, och det kändes ju kul! 
 
kan berätta sådär lite smått stolt att jag nu röker MAX 4 cigg om dagen, ibland TVÅ! dock blir de fler när alkoholen cirkulerar i blodet, men ja. jag känner mej rätt duktig ändå faktiskt. ska jag ner på stan en stund tar jag inte ens med dom och i fredags när jag skulle till david så glömde jag dom hemma. fick jag panik? neeej, det fick jag inte! mhmm!
 
annars så är de äckelhöst, vilket gör att jag känner mej äcklig och sånt. nej men hata hösten, helt sämst.
här om dagen klippte jag isabelles hår, och det blev fint, så hon får säga till folk att det var jag som klippte henne.
 
såhär ser typ de flesta bilder ut på mej och isabelle, eller bara konstiga på nått sätt. jag tycker vi har för lite bilder på oss. isabelle verkar inte hålla med doooooh. jaja, puss

2012-10-15 | 17:55:50 | vardag | 1 Kommentarer