14:17

wiiie, hej min älskade blogg, har saknat dej så. och alla mina läsare. hihi ja. 
 
 
okej förlåt. hejhej (: 
november går rätt snabbt. och det är inte typiskt novemberväder heller och de är ju skönt. hoppas de är så här tills de blir vår. weei! fast de är ju så fett mörkt. vill typ sova hela tiden. mår ju som man gör i november annars så. allmänt sorlig. fint ska de va! men clementinerna är goda iallafall! 
 
åh skitsamma. pallar seriöst inte med den här jävla bloggen. vet inte ens vad jag ska skriva om. 
fuck it 

2012-11-19 | 14:17:06 | vardag | 0 Kommentarer

19:39

oh lord..
 
nej inte sången utan typ åh herregud. 
igår var vi på afterwork på pitchers. blev en liten trevlig efterfest med marianne och kryddiga alger. sen gick vi hem i snön och bland zombies. ja. kom väl hem vid halv fem-fem. somna som en stock. vaknar som en klubbad säl vid efter tolv någon gång och isabelle försökt väcka mej i tusen år typ. helt galet trött och ville bara ligga där hela dagen. sängen har aldrig varit skönare. den likasom anpassade sej efter mej. som om den byggdes för mej. bara mej <3
jaja. sen åkte isabelle till jobbet och jag har typ legat och stirrat på datorn sen gick jag och duscha. eller ah, satt i badkaret och stirrade på vattnet typ. haha herregud. vad är de för fel. helt sjukt trött och seg. isabelle säger att jag är bakis, men det säger inte jag. nu (19:30) ska jag iallafall äta. typ inte gjort de än. sjukt jobbigt att handla på ica.
orka skriva värsta jävla sagan om hur trött jag är. jaaa.
 
i morgon ska jag och isabelle till flens. ska bli ytterst mysigt! 
 
förövrigt så är jag äckligt less på någon jäkla granne här. samt mimer. när man börjar få klagomål och höra att störningsjouren varit här när man sover halv fyra på natten så börjar de liksom gå för långt. förövrigt så är mimer helt cp som säger att störningsjouren varit här när dom inte ens har de. eller dom kanske var här, men sålänge det inte låter ut utanför dörren/trapphuset så ringer dom ej på = räknas ej att man stört och de rapporterar ej till hyresvärden = mimer har inget jävla bevis på att de varit här men säger de ändå. 
ja, antagligen är de väl någon som verkligen vill ha oss härifrån. but whyy? för att vi är lesbianer kankse, jag vet inte. sjukt jävla irriterande iallafall.
 
hejdåå, nu ska jag fortsätta och stirra på något. 
 
skulle vara trevligt och vara lite galet brun kanske. 

2012-11-08 | 19:39:43 | vardag | 0 Kommentarer