16:02

bloggen hej

söndagar suger och den här "sommaren" suger om möjligt ännu mer.
och ja, jag tänker vara bitter tills det blir sommar!!!

jag har nu några frågor.

1. är bebisar (alltså när dom ligger i magen) fiskar? dom andas inte i magen, dom ligger i fostervatten. sen när dom kläcks så börjar dom andas? VARFÖR?!!?!? de är ju helt sjukt konstigt.

2. borde inte allt jävla vatten i molnen (regn) ta slut nångång? är de möjligt att de i princip varje dag i flera veckor kan regna?! i fredags åkte jag till nyköping och fira min syster lisas student. för ovanlighetens skull regna det inte, och var sol mellan åt. det var ytterst trevilgt.

jag är ständigt trött nu för tiden. blir aldrig utvilad. orkar inte mycket. nu orkar jag inte ens gå till ica och handla mat, dels för att jag aldrig hittar där inne och måste gå runt fem varv tills jag hittat allt. och för att de kommer damp regn hela tiden. och för att jag helt enkelt inte orkar.


annars så ska jag försöka hitta vänner. typ skicka in kontakt annons i tidningen. och sätta upp lappar på typ ica.
för det här sugerrrrrrrrrrrr.

jaja, jag kankse överdriver det hela lite. men som sagt. söndagar suger. finns aldrig nått att göra. folk har annat för sej. allt är typ stängt. och de är november ute. fuck it.

hejdååååååååååååååååååå


2012-06-10 | 16:02:53 | vardag | 2 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» Emina

Du har en vän. En sjukt trött vän som gärna ses imorn. Och ja, vart fan är solen?

2012-06-10 // 17:44:56
» ahlix

hallå kan du uppdatera oftare eller? jag läser ju din blogg 10 gånger om dagen<3 börjar bli trött på att läsa samma sak om och om igen!

2012-07-12 // 13:14:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback