14:58


yepp, då har midsommar varit. bästa högtiden på året enligt mej. och i år var de nog den bästa någonsin!
grymt! sill lunch, dock ingen sill för mej, men snaps iallafall! sedan var det tipspromenad i skogen med lera och myror, sen chill, sen massa lek och tävlingar. väldigt kul. sen vet jag inte. grillen sattes väl igång tror jag. jag skulle skära upp vår mango. men en vit kniv som såg ut som plast. det visade sej att det inte var det. rätt så de var sprutade det blod från mitt finger. nejdå, inte spruta, men ganska mycket blod var det. coolt. isabelle konstaterade att hon kanske inte skulle invistera i keramik knivar (eller nått, det hette nått sånt) sen grillade vi, åt som djur för vi var hungriga. sedan blev det mer snaps och sånt. juste, vi åkte fyrhjuling med släp nångång också. det var mysigt. fikade massa också. satt vid brasa.  ni hör väl hur bra de var?!??!  mmmmmm

tur med vädret hade vi också, fantastiskt. synd att de inte verkar fortsätta så.

i morgon börjar isabelles första semestervecka. sen får hon vänta två veckor på dom andra tre. aja, tidigt i morgon åker hon iallafall till gotland och kommer hem fredag nångång. känns ju sådär när man längtat efter att hon ska ha semester.
emina åker till london måndag-torsdag, alex jobber typ varje dag, sampan också. (nu vet alla vad mina kompisar gör också) så ja. jag ska vara själv en hel vecka typ. har ingen aning om vad jag ska hitta på, så om folk känner att dom vill underhålla världens rastlösaste tjej så blir de bra! tack.


igår kollade vi på the pursiut of happyness. fy fan vilken jävla film. om jag skulle ha suttit själv och kollat på den skulle jag antagligen bölat genom hela filmen. vet att den är ganska gammal, men har inte sett den förns nu, seriöst. bästa filmen. så sjukt sorglig och fin. will smith lär ju vara den bästa manliga skådisen någonsin. älskar honom, han får mej alltid att gråta. så ja, om ni inte sett den så måste ni se den. as bra!!

wiiiie, hejdå

2012-06-24 | 14:58:36 | vardag | 3 Kommentarer

16:02

bloggen hej

söndagar suger och den här "sommaren" suger om möjligt ännu mer.
och ja, jag tänker vara bitter tills det blir sommar!!!

jag har nu några frågor.

1. är bebisar (alltså när dom ligger i magen) fiskar? dom andas inte i magen, dom ligger i fostervatten. sen när dom kläcks så börjar dom andas? VARFÖR?!!?!? de är ju helt sjukt konstigt.

2. borde inte allt jävla vatten i molnen (regn) ta slut nångång? är de möjligt att de i princip varje dag i flera veckor kan regna?! i fredags åkte jag till nyköping och fira min syster lisas student. för ovanlighetens skull regna det inte, och var sol mellan åt. det var ytterst trevilgt.

jag är ständigt trött nu för tiden. blir aldrig utvilad. orkar inte mycket. nu orkar jag inte ens gå till ica och handla mat, dels för att jag aldrig hittar där inne och måste gå runt fem varv tills jag hittat allt. och för att de kommer damp regn hela tiden. och för att jag helt enkelt inte orkar.


annars så ska jag försöka hitta vänner. typ skicka in kontakt annons i tidningen. och sätta upp lappar på typ ica.
för det här sugerrrrrrrrrrrr.

jaja, jag kankse överdriver det hela lite. men som sagt. söndagar suger. finns aldrig nått att göra. folk har annat för sej. allt är typ stängt. och de är november ute. fuck it.

hejdååååååååååååååååååå


2012-06-10 | 16:02:53 | vardag | 2 Kommentarer

14:57

aloha!


jag vill säga att de här vädret är allt annat än okej! alltså på riktigt så blir jag ledsen. de är nu alltså 6 juni. jag har solat en gång!!!
hörde att här om dagen var det kallare än vad det var på julafton. nånstans i norrland snöade de 1 juni.
alltså. visst, vi alla vet ju hur en svensk sommar är? men vi har knappt fått sniffa de minsta lilla på värme och sol.
folk säger att de är midsommar snart. jag tror den kommer bli inställd. vi ska fira in hösten istället, halloween nästa?
just nu känns de ju inte direkt som att man behöver ha dåligt samvete för att man strunta i beach 2012 processen.
jaja, nog om det. detta är sjukt irriterande iallafall.

över till annat. flytten var kaos till en början men slutade bra. första flyttdagen, onsdagen. gick de mesta åt helvete. vi fastna bla i en hiss. jag fick panik och slet av mej tröjan och börja böla och skrek att vi kommer dö. hahah riktigt underhållande såhär i efterhand. eftersom vi fastna i hissen max 3 min kanke..
nästa helg blir de inflyttningsfest, wiiie.

jag har fått nått ryck om att jag vill ha en långklänning på midsommar. fast man lär ju behöva ha overall och lurvskor eller nått. men jag ska fan vara sommarklädd även om de så kommer vara 8 grader. fuck it.
jag har tidigare tyckt att långklännings är fint. men aldrig kännt att det var nått jag skulle ha. men nur har jag väl antagligen de.

förövrigt så kollade jag på project x igår. det var kul.

jaja, hejdå. ni hatar min blogg ändå såååååå.'

när man ser bilder som dessa kan man ju inte låta bli att tänka "var de värt deeeee...?"
ni förstår var jag menar, öööhöhöööh.


2012-06-06 | 14:57:18 | vardag | 3 Kommentarer