15:56

ööööh.. hääj

veckan började bajs men slutade finfint! jag och isabelle åkte till flens i fredags. isabelle hade en tågöl. hon var nöjd. min telefon var cp så jag inte kunde ha hörlurar i den så jag var mindre nöjd. fick lyssnar på en gnällig småbarns mamma istället (y) när vi kom till flens mörka skogar hitta jag ett kassettband och en gammal stereo. på kassettbandet var de inspelningar som jag gjorde när jag var typ 8. de var ju kul. sen hitta jag trams filmer från gymnasietiden. ytterst underhållande. sen kom mamma, liz och jimmy med KEBAAABh (från nyköping) (viktigt) nomnomnomnom spel, film och tv blev de seeeen.

lördag: vakna och dö för att de var tusen grader varmt. frukost, sminkskola. sen kom eps med sin familii. 8 pers i samma rum som hoppar runt, hackar grönsaker, skriker, sjunger. jag satt med hjärtklappningar och visste inte om jag skulle skratta eller gråta. jag skatta. men de var mysigt. var nog första gången i mitt liv jag bad om en tyst stund. betyder de att jag börja bli gammal? sen blev de tacps och massa flams med systrar. ytterst wonderful. <3 sen skulle vi kolla på melodifestvialen. YAAAY. pinsamt program. ulrik munther ser ut som en liten flata och jag blev ledsen i hjärtat när thomas di leva inte gick vidare. inte för att jag tycker hans låt var bra. utan bara för att jag tyckte synd om honom. sen film och skipbo med älsk. jag äger på skipbo 3-1 till moi (y)

idag: tvinga sej upp ur sängen efter typ 5 timmars sömn och åka tillbaka till VÄSSAN. seriöst, folk som säger vässan är bara mobbade. förlåt om nån jag känner någon som säger så. men så är de bara. !!!!!11 och nu har en ny underbar vecka börjat :D (ja mina veckor börjar nu för tiden på söndagar. vad ska du göra åt saken?) love it. väggen ska målas och de ska städas för på fredag kommer mimer hit och ska besikta (?) den. för vi har nu sagt upp den. mm... nu får de vara nog. ambitiösaste inlägget eveeerrrr

nomnomnomnom


2012-02-12 | 15:56:12 | vardag | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback