15:01

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEj
även fast jag har galen mensvärk, sitter i en grisig lägenhet, ska sitta här ensam hela dagen, inga pengar o.s.v.
så är jag faktiskt glad ändå. de är sjukt najs väder och jag är helt galet kär och det är underbaaart!! <3

ja de var väl typ det jag ville säga.

alex har världens sötaste katt.. och en ipad.


och det här med att kronprinsessan fick en lite gullifnuttisnuttisessa.. jag är ledsen att behöva säga det. men det är bara ett barn, inte någon gud eller superhjälte som kommer lösa alla världens problem. blev ni besvikna nu?
nej men seriöst, hur kan de bli så sjuuuuukt stor jävla grej?? jag förstår det inte. liksom typ 30 sidor i aftonbladet. hur mycket kan man skriva om en nykläckt bebis?
ja, dom som känner mej och har diskuterat det här med kungafamilj och shit med mej vet att jag inte alls vill ha det. inte när det är som det är nu iallafall.
och jag hoppas den här nya prinsessan blir värsta rebellen och blir svergies skandaldrottning eller nått (y)

jaja.


jag drömde att jag och isabelle hade en cp liten fluffig hund. den var jätte sööt och studsa runt på armarna och axlarna och ramla ner. jag vill ha den tillbaks.nu ska jag ligga i fosterställning och gråta med min mensvärk en stund.

PUSS
(grattis till min gamla mor också <3)
2012-02-28 | 15:02:07 | vardag | 1 Kommentarer

14:50

blööh.

kan de inte bara bli sommar, sol och varmt. typ nu? så jävla trött på denna kalla, mörka jävla årstid.
allt är bättre på sommaren, även om allt är skit så är de ändå bättre på sommaren.

jag är så jävla trött på att vara arbetslös. trött på arbetsförmedlingen. bästa handläggaren ever som inte svarar på mejl på en vecka. går ju bara och väntar på att han ska höra av sej och vara pissed och skälla ut mej. men vad ska man göra. får väl skylla mej själv.
känns så sjukt jävla hopplöst. typ alla jobb som finns på platsbanken lever jag inte upp kraven till.
var på gruppintervju förra veckan, där hade jag erfarenhet av typ allt dom sökte. cafe, mat, severing, alkohol, barn. synd bara att de inte var de dom sökte egentligen, utan en skådespelare. vilket jag sannerligen inte är. ja, jag är bitter. love life.
orkar ingenting. ibland blir jag typ fett pepp, bah "nu ska jag söka jobb" så söker jag typ ca 5 st. sen bah nej. ger jag upp typ.
och jag är lite smått trött på folk som påpekar att jag inte gör tillräckligt typ. och dem flesta som säger de är folk som jobbar heltid.

de är inte så jävla lätt, längsta anställningen jag haft är typ 5-6 veckor. har liksom aldrig haft ett riktigt jobb. snart suttit hemma i typ två år. visst, typ de första året var jag typ fett down och sökte inte ett skit.
men att snart mer eller mindre suttit hemma i två år (förutom sommarjobb och praktik (värdelös praktik)) så är man inte så jävla hoppfull direkt. blööh. ja, jag vet. jag är fett sorglig och sitter och gnäller och tycker synd om mej själv.

och utbildningar som är "gratis" är tråkiga. dom som är roliga kostar typ 50-80 tusen. mmmm..
ja, jag är fortfarande bitter.


varför skriver jag ens på den här bloggen för? ingen som läser den ändå. eller jo, förra inlägget hade jag runt 30 besökare. men ingen kunde ens kommentera hej eller nånting. (är fortfarande bitter)

pusshej.


tur att jag är snygg iaf
fuck you aaallll


2012-02-15 | 14:47:49 | vardag | 5 Kommentarer

15:56

ööööh.. hääj

veckan började bajs men slutade finfint! jag och isabelle åkte till flens i fredags. isabelle hade en tågöl. hon var nöjd. min telefon var cp så jag inte kunde ha hörlurar i den så jag var mindre nöjd. fick lyssnar på en gnällig småbarns mamma istället (y) när vi kom till flens mörka skogar hitta jag ett kassettband och en gammal stereo. på kassettbandet var de inspelningar som jag gjorde när jag var typ 8. de var ju kul. sen hitta jag trams filmer från gymnasietiden. ytterst underhållande. sen kom mamma, liz och jimmy med KEBAAABh (från nyköping) (viktigt) nomnomnomnom spel, film och tv blev de seeeen.

lördag: vakna och dö för att de var tusen grader varmt. frukost, sminkskola. sen kom eps med sin familii. 8 pers i samma rum som hoppar runt, hackar grönsaker, skriker, sjunger. jag satt med hjärtklappningar och visste inte om jag skulle skratta eller gråta. jag skatta. men de var mysigt. var nog första gången i mitt liv jag bad om en tyst stund. betyder de att jag börja bli gammal? sen blev de tacps och massa flams med systrar. ytterst wonderful. <3 sen skulle vi kolla på melodifestvialen. YAAAY. pinsamt program. ulrik munther ser ut som en liten flata och jag blev ledsen i hjärtat när thomas di leva inte gick vidare. inte för att jag tycker hans låt var bra. utan bara för att jag tyckte synd om honom. sen film och skipbo med älsk. jag äger på skipbo 3-1 till moi (y)

idag: tvinga sej upp ur sängen efter typ 5 timmars sömn och åka tillbaka till VÄSSAN. seriöst, folk som säger vässan är bara mobbade. förlåt om nån jag känner någon som säger så. men så är de bara. !!!!!11 och nu har en ny underbar vecka börjat :D (ja mina veckor börjar nu för tiden på söndagar. vad ska du göra åt saken?) love it. väggen ska målas och de ska städas för på fredag kommer mimer hit och ska besikta (?) den. för vi har nu sagt upp den. mm... nu får de vara nog. ambitiösaste inlägget eveeerrrr

nomnomnomnom


2012-02-12 | 15:56:12 | vardag | 0 Kommentarer