23:28

har varit sjukt najs väder den här veckan! löööööv it.
idag var de 26 grader och inte ett moln på himmlen? mmm

igår blev de en halvspontan fotodag med håkan som kom ner hit.
det uppskattades och var som vanligt roligt!

idag har jag och mamma spelat kubb. lääänge. självklart har jag solat en massa också.
och så tog jag lisa och jimmy med mej till badet. tog mitt första dopp faktiskt. jag trodde de skulle vara liite varmare.
men icke!!! kunde knappt prata när jag var i vattnet för att de var så kallt. sen var de massa barn som verkligen badade? alltså länge? i vattnet? gaah, fattar inte? om jag inte minns fel så var jag likadann när jag var liten. jag var mer under vattnet än vad jag vad över. hmm.

i helgen blir de att packa och tvätta en massa för på tisdag morgon drar jag till västerååås. och stannar där i fem veckor. nästan. ser jag fram emot. mycket!

måste ju nästan berätta om förra helgens händelse. jag och min fru drog spontant och utan större planer på spring pride i eskilstuna. där kollade vi på den "stora och coola" paraden. fruktansvärt lång var den. orkade knappt kolla klart. sen gick vi runt i parker och drack cider, åt kebab, drog på en förfest och träffa massa roliga människor, drog på nån gay fest i stan. sen då? hahah jo natten. eller natten och natten, men morgonen typ. tillbringades på varsin bänk på stationen. vakna sju av att två alkisar satt en bit bort och halsa vodka. bra gjort. (y) aja nog om det. de var kul iallafall :)

och en sak; alla som klagar på värmen kan bara flytta till nordpolen eller liknande. sen dom som klagade i vintras och ville ha sommar. och nu är de för varmt? ne tvi er!!!

ah som sagt "flyttar" jag till västerås på tisdag. då kommer de ju bli ännu mer dött här i bloggen. för blogg.se har väl inte fixat en app än? eller har dom de? tror inte de..

men ni alla får ha de så jävla fint, njuta av vädret. om ni klagar på värmen kan ni ju som sagt boka en resa till sibirien! jag ska iallafall sälja kaffe och mackor och annat gott med finaste alexandra, bada, umgås med kära västeråsare och salabor och bara njuta av sommaren!!  PUSSS PÅ EEER ;*
2011-06-03 | 20:10:46 | fotografier | 3 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» Imitjdesajn

Giving up is never a choice! Haha, jag kommer inte ge mig heller, puff puff! =)

2011-06-13 // 06:21:31
» ' Saveu ♥ - Fobi, Livet, Musik

fin blogg, och ja, du också :D haha :)

2011-06-14 // 11:35:03
» Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

vilket fint foto!

2011-06-14 // 20:57:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback