20:25vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer, längtar efter något som kan rädda mig.

 

jahapp, då var man hemma IGEN. och de är bara två veckor kvar på sommarjobbet.
jobbet denna vecka har de varit segt, inga program och dåligt väder. men på midsommar var de fart.
jag och alex skötte glassboxen som vi hade dragit ut. och de var mer folk som kom till midsommarfirandet på björnön, mer än vad jag trodde. och de är tur att alex kan räkna. jag har ju pensionerat min hjärna i ung ålder.
hahah. jag fick langa glass och springa efter växel några många gånger.

när vi jobbat klart på midsommar drog vi oss till eminadenfina och fixade oss fina och drack rosa pantern. sedan var de vidare till alex pojkvän där de var meningen att vi skulle förfesta med han och hans typ 4 kompisar sen skulle vi ut på krogen. så blev de inte. de var mer än fyra kompisar som kom dit, hur många vi var har jag ingen aning om men de var kul. vi spela ölspel (fast spelmedlemmarna byttes hela tiden), jag har aldrig, dansade och sånt. vi kom aldrig ut på krogen heller. emina försökte få tag på taxi i typ en timme och jaaa. sen var klockan typ halv ett-ett. mjaaaa.

och jag trivs så fuckingjävla bra med alex och emina. dom är så fina. och jag menar de verkligen! PUSS PÅ ER <3


dagen efter midsommar åkte jag och emina och bada badhus, det var plaskigt och blött. men kul! sedan åkte vi hem och kolla film, jag sov. sen gick vi ut på promenad med lilla soya sen kolla vi en till film och sov.
och nu är jag hemma hos mor min. var förbi ute vid vår gamla sommarstuga där mami och stefan fira midsommar och träffa lite folk jag inte sett på flera år. det var trevligt :)

 

HEEEEJDOO

 

 


2011-06-26 | 20:25:40 | vardag | 5 Kommentarer

14.40

jahapp, då var man hemma igen.
de är inget kul alls. faktiskt.
just nu fixar jag naglarna. kanske borde lägga upp dom på min beauty blogg? eller? den är ju rätt död faktiskt..
MEN i morgon drar jag tillbaka. och på fredag är de ju midsommar, de firas i västerås med alex och emina! blir kewl.
ska försöka fixa så jag kan åka och träffa lite folk då, istället för att åka hem och så. så folk som vill ses lör-tis efter midsommar kan höra av sej tycker jag allt!

innan jag och alex börja sommarjobba tänkte vi att vi skulle försöka gå ner i vikt lite under tiden vi jobba. hahah första veckan gick de inte så bra. de är svårt när man är omringad av godsaker och när inget finns att göra.
iof har de inte gått bättre nu andra veckan med ätandet. men vi har iallafall varit ute och gått hurtigt i spåret! dee ni. första gången gick vi halv mils spåret. ALDRIG MER  säger jag bara. de var fan de brantaste backarna jag gått i. ever!
så i fortsättningen blir de att gå 2,5 km spåret två gånger istället. någon gång innan vi slutar ska vi ta den som är en mil.

jag hoppas jag får min lön nu i veckan. annars blir de inte bra helt enkelt. haha.

och nu om några dagar har halva sommarjobbs tiden gått. fan vad snabbt de går. buhu.
vad ska man göra sen? jo vänta på pride sen söka jobb som fan.  mmmmm..
jag är förvirrad. jag vet inte vad jag vill göra med mitt liv. vet inte vart jag vill bo, jobba med, utbilda mej till. de är inte kul.

nu ska jag sluta babbla.

hejdå2011-06-21 | 14:40:57 | vardag | 0 Kommentarer

14:12

jahapp, då har man avklarat första veckan på sommarjobbet.
är nu hemma, har varit de sen söndag kväll ;p
men ska åka tillbaka i morgon bitti.

jobbet är kul faktiskt, och de är kul att jobba med alix!!
över våra sängar är de tavlor på gud. underbart. 
förutom jobb så har jag hunnit äta på max, varit på ica maxi, varit på släktträff (inte min släkt dock) och festa lite på pluto. det har varit kuuuuuuul.

kan ju säga att min anchor, (efter nästan tre år) har åkt ut halvt? är de ens möjligt? fattade ingenting och fick paniiik, men lyckades trycka in den igen.

vet inte vad som händer i veckan förutom jobb men ska försöka träffa lite folk.
veckan som varit har jag träffat emina två gånger och samson en gång. ytters trevligt!


slänger upp vimmelbild från pluto där jag ser skabbigast ut ever :)
bara för jag inte vet vad jag ska lägga upp?
denna kväll på pluto, dagen efter studenten var de bara massa 40+ där? whyyy?
men jag hade fett kul ändå. ;D


HEJDÅ.


2011-06-14 | 14:12:37 | vardag | 3 Kommentarer

23:28

har varit sjukt najs väder den här veckan! löööööv it.
idag var de 26 grader och inte ett moln på himmlen? mmm

igår blev de en halvspontan fotodag med håkan som kom ner hit.
det uppskattades och var som vanligt roligt!

idag har jag och mamma spelat kubb. lääänge. självklart har jag solat en massa också.
och så tog jag lisa och jimmy med mej till badet. tog mitt första dopp faktiskt. jag trodde de skulle vara liite varmare.
men icke!!! kunde knappt prata när jag var i vattnet för att de var så kallt. sen var de massa barn som verkligen badade? alltså länge? i vattnet? gaah, fattar inte? om jag inte minns fel så var jag likadann när jag var liten. jag var mer under vattnet än vad jag vad över. hmm.

i helgen blir de att packa och tvätta en massa för på tisdag morgon drar jag till västerååås. och stannar där i fem veckor. nästan. ser jag fram emot. mycket!

måste ju nästan berätta om förra helgens händelse. jag och min fru drog spontant och utan större planer på spring pride i eskilstuna. där kollade vi på den "stora och coola" paraden. fruktansvärt lång var den. orkade knappt kolla klart. sen gick vi runt i parker och drack cider, åt kebab, drog på en förfest och träffa massa roliga människor, drog på nån gay fest i stan. sen då? hahah jo natten. eller natten och natten, men morgonen typ. tillbringades på varsin bänk på stationen. vakna sju av att två alkisar satt en bit bort och halsa vodka. bra gjort. (y) aja nog om det. de var kul iallafall :)

och en sak; alla som klagar på värmen kan bara flytta till nordpolen eller liknande. sen dom som klagade i vintras och ville ha sommar. och nu är de för varmt? ne tvi er!!!

ah som sagt "flyttar" jag till västerås på tisdag. då kommer de ju bli ännu mer dött här i bloggen. för blogg.se har väl inte fixat en app än? eller har dom de? tror inte de..

men ni alla får ha de så jävla fint, njuta av vädret. om ni klagar på värmen kan ni ju som sagt boka en resa till sibirien! jag ska iallafall sälja kaffe och mackor och annat gott med finaste alexandra, bada, umgås med kära västeråsare och salabor och bara njuta av sommaren!!  PUSSS PÅ EEER ;*
2011-06-03 | 20:10:46 | fotografier | 3 Kommentarer