show me how to lie

åååh.. jag är typ jätte dålig. sa att jag skulle vara mer uppdaterad på bloggen. och det var typ flera veckor sen jag skrev de, sen dess har jag inte skrivit nått. mmm men försökte hitta så man kan blogga från mobilen. mycket effektivare.
men hittar de inte. dom har ju gjort om bloggens startsida som ett jävla aftonblad eller nått så jaa.
men om någon vet hur man fixar de säg gärna till!

hur många är de som läser min blogg föresten? ni kan ju kommentera alla som läser.

aja, nu är de fan vinter. är på tärna är de nästan 20 cm med snö.
igår eftermiddag fick alla ryck på sista lektionen, CHOKLAD!!!!! var de ända som alla ville ha.
så de blev en trip in till sala, först lidl, köpte en bob och lite godis, sedan coop, mer godis, sedan leksaks affären, en pulka, åka pulka över hela sala torget, sedan till pizzerian och vänta in pizzan sedan sladda hem . höhöh halt ut. körde in i en stolpe, en lite, den gick sönder tror jag. men fan kul var de minsann.

jiies, tema arbete också, andra veckan nu. vi skriver om mat, och alla tillsatser och sånt. och jag skojar inte, jag höller verkligen på att bli hjärntvättad.
sitter och läsar i massa böcker, och tänker samtidigt, att allt jag köper måste vara ekologiskt, och att jag måste börja baka mitt egna bröd och göra min egna glass m.m men visst de är väl bra.
och vi äter verkligen massa skit kan jag tala om. 
falukorv, är ungefär till hälften vatten, och när du köper ett glass paket så köper du egentligen ett halvt  paket med glass, den andra hälften är luft, odlad lax är inte rosa, en gott och blandat påse innehåller propplösning, som kan omvandla hudens fett till tvål. m.m.m.m.m.m.m.....

mjaa, de är inte mysiga saker man får reda på alltså
___________________________________________________


jaa, på fredag ska jag till västerås och försöka fixa lite julklappar, köpa lite kläder.
skulle egentligen ha piercat mej, men de får vänta, eller om de ska bli något överhuvudtaget, jag är sugen på de alltså.
alltså de är helt sjukt, förra året i augusti hade jag inte piercing eller tatuering, sen i augusti förra året, har jag skaffat mej 5 piercingar (den i naveln rycktes ut) och fyra tatueringar. gash, de är typ ett år nästan, aja man kan väl säga att jag är lite smått beroende. men just nu vill jag bara pierca mej, och göra en scarfication...
aja, tilbaka till helgen. mmmm.... på lördag vill jag ut på krogen ockå. får de hur det blir med den saken.

nu får de vara slut på detta. blev rätt mycket alltså.
här är en bra låt föresten2008-11-25 | 12:57:53 | vardag | 5 Kommentarer